Tak. Dodatkowe możliwości mogą być odblokowane w każdej chwili. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję przy płatności za konto lub skontaktować się z Działem Sprzedaży Webankiety. Obecne konto i przechowywane w nim ankiety oraz dane pozostają bez zmian.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?