Twoje konto zostanie zamrożone do chwili opłacenia usługi. Stworzone przez Ciebie ankiety automatycznie przestaną być aktywne, a wyniki ankiet dla zachowania bezpieczeństwa zostaną usunięte po upływie 30 dni.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?