W momencie usuwania subkont ze swojego pakietu pamiętaj, że wszystkie dane zgromadzone na tym koncie zostaną usunięte - w szczególności:

  • ankiety i widgety,

  • wyniki ankiet,

  • respondenci i ich dane,

  • skórki stworzone na danym koncie,

  • szablony zaproszeń.

Jeżeli chcesz bezpiecznie dokonać tej operacji, to możesz po zalogowaniu się na wskazane konto zmienić adres e-mail dostępowy do konta, tak, żeby inna osoba z Twojego zespołu mogła pracować na wskazanych projektach.

Jeżeli nie chcesz utrzymywać dodatkowego konta, a chcesz zachować zebrane informacje - skontaktuj się z naszym Działem Wsparcia, który przeanalizuje sprawę i przedstawi możliwe rozwiązania.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?